اقامت تحصیلی گرجستان

اقامت تحصیلی در گرجستان

 

مراحل اخذ اقامت تحصیلی : 

– ترجمه گذرنامه  ( با مبلغ 25 لاری در هر محضر اسناد رسمی قابل انجام می باشد  )

– ارائه معرفی نامه از مرکز آموزشی که مشغول به تحصیل می باشید

– گزارش مالی از حساب بانکی که دارای حداقل 4000 لاری گرجستان می باشد

– تکمیل فرم درخواست اقامت

– عکس 2 عدد که در اداره ثبت با مبغ 3 لاری  می توانید دریافت کنید

– ارائه فرم و مدارک به بخش مهاجرت اداره ثبت

– پرداخت مبلع 210 لاری

– در صورتی که کمتر از 40 روز از حضور قانونی شما در گرجستان باقی مانده است  میبایست مبلغ 50 لار برای افزایش این زمان بطور مجزا پرداخت کنید

– در صورتی که کمتر از 7 روز از حضور قانونی شما در گرجستان باقی مانده است می بایست خاک این کشور را ترک و مجدد وارد این کشور شده و سپس برای اقامت اقدام نماید .

اقامت تحصیلی

پست های مرتبط

Leave a Reply

avatar
  اشتراک در  
اطلاع از