کار در گرجستان

اقامت کاری در گرجستان

منظور از اقامت کاری در گرجستان یا بعضی ها می گویند اقامت کارمندی در گرجستان چیست؟

آیا می شود بدون پیدا کردن کار، اقامت کاری در گرجستان گرفت؟

منظور از اقامت کاری در گرجستان یا به عبارتی اقامت کارمندی در گرجستان

این است که شما متقاضی گرامی بدون نیاز به ثبت شرکت در گرجستان یا راه اندازی یک کسب و کار ،

می توانید اقامت یکساله گرجستان را دریافت کنید.

اقامت کاری گرجستان

اقامت کاری در گرجستان بیشتر برای اشخاصی مناسب است

که قصد راه اندازی کسب و کار و ایجاد بیزینس در گرجستان را ندارند.

این قبیل افراد معمولا فقط به دنبال اخذ اقامت گرجستان هستند که هدف آنها نیز برای اخذ کارت اقامت گرجستان متفاوت است.

برخی ها کسب و کار در ایران یا سایر کشورها دارند و فقط می خواهند

که با گرفتن کارت اقامت گرجستان ، به قول خودشان برای روز مبادا نگه دارند

که اگر مثلا گرجستان به اتحادیه اروپا پیوست و یا رژیم ویزا بین ایران و گرجستان مجدد برقرار شد ،

مشکلی در رفت و آمدشان به گرجستان و اروپا بوجود نیاید.

برخی دیگر به صورت واقعی و با پیداکردن کار در یکی از شرکت های فعال در گرجستان ،

کارت اقامت کاری در گرجستان را اخذ می کنند که تعداد این دسته از افراد کم است.

زیرا میزان حقوق و مزایا در گرجستان پایین است و کار در گرجستان برای اتباع ایرانی صرفه اقتصادی ندارد.

گروه دیگر تجار و سرمایه گذارهای قوی هستند که قصد دارند تا با اخذ کارت اقامت گرجستان ،

فرصت کافی جهت بررسی میدانی در گرجستان را داشته باشند.

زیرا ۴۵ روز سفر به گرجستان بدون ویزا شاید برای آنها جهت بررسی فرصت های سرمایه گذاری ، کافی نباشد.

دسته ی دیگر قصد دارند تا با اخذ و تمدید متوالی کارت اقامت گرجستان از این طریق ،

بتوانند در چند سال بعد شهروندی گرجستان را اخذ کنند.

به هر حال هر متقاضی که به دنبال اقامت کاری در گرجستان است دارای هدف مشخصی می باشد.

هرچند که معتقدیم که اقامت کاری در گرجستان به نسبت

اقامت از طریق ثبت شرکت یا روش های دیگر

بجز اقامت تحصیلی ارزان تر و سریعتر انجام می پذیرد

ولی باز هم شعار ما در گرجستان این است که : کوتاه ترین راه ، راه راست است.

معمولا اقامت کاری در گرجستان در ابتدا به صورت یکساله صادر می شو

و در سال دوم در صورتی که وکیل ماهری داشته باشید می توانید آن را سه ساله یا حتی پنج ساله تمدید کنید.

سوال : آیا از طریق اقامت کاری می توان پاسپورت گرجستان را اخذ کرد ؟

پاسخ : بله . پس از شش سال تمدید متوالی کارت اقامت از این طریق طبق قوانین جاری گرجستان می توانید شهروندی گرجستان را اخذ کنید.

سوال : آیا اقدام از طریق اقامت کاری نیازی به حسابدار و هزینه های جانبی دارد؟

پاسخ : خیر . اقامت کاری نیاز به هزینه حسابداری ، هزینه اجاره یا خرید دفتر کار و سایر هزینه های جانبی ندارد.

سوال : آیا می توان پس از اخذ اقامت از این روش برای سایر اعضای خانواده نیز اقامت گرفت؟

پاسخ : بله . پس از اخذ اقامت کاری در گرجستان ،

وکیل شما می تواند از طریق گواهی نسبت برای همسر ، فرزندان ، پدر و مادر شما نیز اقامت گرجستان را اخذ کند.

سوال : پروسه زمانی اخذ اقامت کاری گرجستان چقدر است؟

پاسخ : وکیل شما می تواند با توجه به شرایط و نوع درخواست و همچنین در نظر گرفتن پرونده شما ،

اقدام ۱۰ روزه – ۲۰ روزه و ماکزیمم ۳۰ روزه را برای شما انجام دهد.

در حال حاضر وکلای گرجی شرکت نیاکو فقط اقامت سی روزه را انجام می دهند ،

زیرا با توجه به سخت شدن اخذ اقامت گرجستان و همچنین ارائه مدارک فراوان

در این زمینه ، ۱۰ روز یا ۲۰ روز زمان کمی برای وکلای ماست و احتمال رد شدن پرونده افزایش می یابد.

اقامت کاری گرجستان

هزینه اقامت کاری در گرجستان
هزینه اقامت کاری در گرجستان که توسط شرکت نیاکو اخذ می شود چقدر است؟

در حال حاضر و تا پایان سال ۲۰۱۷ میلادی هزینه اقامت کاری در گرجستان که توسط ما انجام می پذیرد

۱۰۰۰ دلار آمریکا است که شامل هزینه های دولتی و دستمزد و هزینه های نیاکو است.

لازم به ذکر است که به غیر از این هزینه ۱۰۰۰ دلار آمریکا ، شخص متقاضی می بایستی

هزینه حدود ۵۵ دلار آمریکا در ماه نیز بعنوان مالیات بر حقوق به اداره مالیات گرجستان پرداخت کند.

که می تواند مالیات بر حقوق را خودش شخصا با مراجعه به یکی از اداره جات مالیاتی در گرجستان پرداخت نماید

و یا این وجه را به شرکت نیاکو بدهد و ما پس از پرداخت ، فیش آن را برای شخص ارسال می کنیم.

لازم به ذکر است که در صورت عدم پرداخت مالیات بر حقوق توسط شخص متقاضی

بلافاصله نام وی از لیست حقوقی نیاکو حذف می شود و تمدید اقامت های وی از این روش به خطر خواهد افتاد.

بنابراین متقاضیان گرامی سعی کنند تا مالیات بر حقوق را اول هر ماه میلادی به حساب نیاکو واریز و یا پرداخت دستی نمایند.

سوال : آیا تمدیدهای بعدی اقامت کاری در گرجستان شامل چه هزینه های مجددی می شود؟

پاسخ : تمدید کارت اقامت از طریق کاری مجدد مشمول پرداخت همان هزینه اولیه ای می شود

که شخص در بار اول پرداخت کرده است و تنها اگر هزینه های اقدام جهت اقامت کاری توسط شرکت نیاکو افزایش یابد ،

برای متقاضیانی که قبلا اقدام کرده اند ، افزایش نخواهد یافت و با همان قیمت قبلی انجام می پذیرد.

ولی ممکن است مالیت بر حقوق حداقل سالانه ۱۰ دلار افزایش یابد.

سوال : آیا اخذ کارت اقامت از طریق اقامت کاری در گرجستان نیاز به حضور شخص متقاضی در خاک گرجستان دارد؟

پاسخ : خیر …..اخذ و تمدید اقامت کاری در گرجستان نیاز به حضور فیزیکی در خاک گرجستان ندارد.

در آخر این نوشته باز هم متذکر می شویم که جهت جلوگیری از پرداخت هزینه های مضاعف ،

هر شخص یا شرکتی در گرجستان صلاحیت انجام امورات حقوقی شما را ندارد.

شرکت حقوقی و مهاجرتی نیاکو با نزدیک به یک دهه فعالیت و تجربه در گرجستان و

داشتن پروانه حقوقی و همچنین وکلای زبده گرجی ، آماده خدمت رسانی به تمامی هموطنان گرامی است.

پست های مرتبط

Leave a Reply

avatar
  اشتراک در  
اطلاع از