اقامت در گرجستان

انواع اقامت در گرجستان

انواع اجازه اقامت در گرجستان:

مانند سایر کشورهای دنیا، اگر فامیل درجه یک شما، مانند همسر، والدین و یا فرزندان زیر ۱۸ ساله تان مقیم گرجستان باشند،

می توانید برای مهاجرت به گرجستان و سکونت در این کشور اقدام نمایید.

اگر در یکی از موسسات آموزشی کشور گرجستان ثبت نام کردید، می توانید برای ویزا به مقدار میزان تحصیل خود اقدام نمایید.

اگر در یک شرکت گرجی کار می کنید، می توانید از کشور حق اقامت گرجستان بگیرید

اگر با شرکت قرارداد همکاری دارید و درآمدتان روشن است.

اگر شرکتی را در گرجستان ثبت کرده باشید، ممکن است به شما اجازه دهند تا در این کشور بمانید.

الف- اجازه اقامت توریستی
ب- اقامت موقت
ج- اقامت دائم

– اجازه اقامت توریستی: گرجستان یکی از کشور هایی است که ایرانیان بدون اخذ ویزا می توانند به آن سفر کنند

و شما می توانید مانند دیگر کشورهای توریستی به مدت ۴۵ روز در این کشور اقامت داشته باشید.
هنگام ورود به گرجستان از طریق هر یک از مرزهای زمینی یا هوایی، پلیس گرجستان گذرنامه شما را مهر خواهد کرد

و با هربار ورود میتوانید تا ۴۵ روز در گرجستان اقامت داشته باشید. اگر در طول سال، بیش از ۴۵ روز نیاز به اقامت در کشور گرجستان دارید، حتما باید قبل از روز چهل و پنجم از آن کشور خارج شوید و با ورود مجدد،

اقامت خود را حداکثر تا ۴۵ روز دیگر تمدید کنید.

– اقامت موقت: اقامت موقت گرجستان را می توان به ۴ دسته اقامت کار در گرجستان،

اقامت سرمایه گذاری در گرجستان، اقامت خویشاوندی گرجستان و اقامت تحصیلی گرجستان تقسیم نمود.

  1.  اقامت کار در گرجستان این نوع اجازه اقامت برای افرادی صادر می شود که برای فعالیت هائی نظیر کارآفرینی یا کار بصورت آزاد (Freelancer) یا کار برای شرکتی دیگر به گرجستان می آیند.
  2.  اقامت سرمایه گذاری در گرجستان این نوع از اقامت برای اشخاص یا خانواده اشخاصی صادر می شود که بنابر قوانین رسمی گرجستان دارای املاکی به ارزش ۳۵ هزار دلار آمریکا یا بیشتر را دارند. (بزمین های کشاورزی از این بند مستثنی است)
  3.  اقامت موقت خویشاوندی گرجستان در صورتی که افراد نزدیک و یا فامیل یکی از افراد که اجازه اقامت در گرجستان را دارد و از دید دولت گرجستان وضعیت آن شخص نامشخص تشخیص داده شده نیاز به اخذ اقامت گرجستان داشته باشند از طریق نسبت فامیلی می توان برای آنها اقامت گرجستان را اخذ نمود. همچنین افرادی زیر سن قانونی و یا ناتوان نیز شامل این قانون هستند.
  4.  اقامت تحصیلی گرجستان این نوع اجازه اقامت برای اشخاصی که برای تحصیل در یکی از مراکز معتبر تحصیلی که مورد تائید دولت گرجستان می باشند صادر می شود.

اقامت دائم گرجستان: در صورتی که فرد متقاضی اقامت دائم گرجستان واجد شرایط باشد؛

می تواند با استفاده از سه بند اقامت دائم گرجستان از طریق ازدواج در گرجستان، اقامت دائم گرجستان از طریق سرمایه گذاری در گرجستان و یا اقامت دائم گرجستان از طریق زندگی در گرجستان اقدام به اخذ اقامت دائم نماید.
توجه داشته باشید مقوله اقامت گرجستان با شهروندی گرجستان متقاوت است

و با اخذ اقامت موقت گرجستان و یا اخذ اقامت دائم گرجستان به شما شهروندی گرجستان اعطا نمی شود.

در حال حاضر برای اخذ شهروندی گرجستان و بهره مندی از امکانات شهروندی لازم است پاسپورت گرجستان را داشته باشید و نسبت به اخذ پاسپورت گرجستان اقدام کنید.

اقامت دائم گرجستان از طریق زندگی در گرجستان اقامت دائم گرجستان از طریق زندگی در گرجستان برای افرادی صادر می شود

که بصورت ۶ سال و بصورت دائم اقامت موقت خود را در گرجستان تمدید کرده باشد. همچنین این نوع اقامت برای همسر یا فرزندان یک شهروند گرجی نیز صادر می شود.

نکته مهم این است که اگر شخص متقاضی برای مقاصدی نظیر مقاصد تحصیلی یا درمانی

و یا انجام ماموریت های دیپلماتیک مدتی را در گرجستان گذارنده باشد این مدت بعنوان مدت

مورد نظر برای ۶ سال اقامت دائم محسوب نخواهد شد! اقامت دائم گرجستان از طریق سرمایه گذاری

در گرجستان اقامت دائم گرجستان از طریق سرمایه گذاری در گرجستان برای شهروندان خارجی صادر می شود

که به میزان حداقل ۳۰۰ هزار لاری (۳۰۰،۰۰۰ GEL) در گرجستان سرمایه گذاری می نمایند. این نوع اقامت برای تضمین و ترویج سرمایه گذاری صادر می شود. در چنین مواقعی این نوع اقامت همچنین برای اشخاص درجه یک سرمایه گذار نظیر

همسر، فرزندانی که به سن قانونی رسیده اند و یا اشخاص ناتوان وابسته به سرمایه گذار صادر خواهد شد.

اقامت دائم گرجستان از طریق ازدواج در گرجستان اقامت دائم گرجستان از طریق ازدواج در گرجستان

برای شهروندان خارجی که همسر گرجی داشته باشند صادر می شود.

باید توجه داشته باشید دولت گرجستان نسبت به اقامت دائم گرجستان از طریق ازدواج در گرجستان بسیار حساس است و قبل از اعطای اقامت دائم گرجستان راستی

آزمائی هایی را در این زمینه انجام خواهد داد.
. شرکت حقوقی نیاکو اماده ارائه خدمات ثبت شرکت و گرفتن کد مالیاتی و دستگاه آپارات در تمامی بخش های صنفی می باشد.
شرکت حقوقی نیاکو ارائه دهنده خدمات خرید و پیش خرید ملک بصورت نقدی
و یا اقساط،ثبت شرکت،اقامت کارمندی و اقامت دائم در گرجستان ،
اجاره ماهانه و یا سالانه آپارتمان وانتقال پول و ارز به ایران و بالعکس
و همچنین کارت خوان ایرانی در کنار شما در کشور گرجستان خواهد بود.
آدرس شرکت: تفلیس،خیابان الکساندر کازبگی مرکز خرید اکسیس شماره 24
شماره های تماس در گرجستان
00995571591928
00995592442479
و تماس از طریق واتس آپ
09166439692
لینک کانال تلگرام جهت اطلاعات بیشتر و اخبار
https://t.me/niaqo
لینک اینستاگرام شرکت نیاکو
https://www.instagram.com/niaqoestate/?hl=en

پست های مرتبط

Leave a Reply

avatar
  اشتراک در  
اطلاع از